Lama Ku Tinggalkan

Salam kembali …. tak sangka ….rasanya taklah lama sangat saya tinggalkan blog ni… tapi lama lah jugak…aduh ! mana satu ni … lama ke tak ? apapun .. memang saya rindukan blog ni … impian nak ada internet di rumah nampaknya masih belum tercapai …. tak tahulah bila pulak entri yang seterusnya  … 2 bulan …atau mungkin takkan ada lagi … wallah a’lam … mungkin juga dah tak ada lagi org yg kan jengok blog ini .. link blog ni ada diletakkan di laman terkenal Tranungkite.net sebelum ni … hari ni bila saya tengok … nampaknya ia dah dikeluarkan dari listnya … maknanya paling kurang …saya telah meninggalkan lebih sebulan daripada mengupdatenye …. bahkan lebih lama dari itu ….. tak apalah … apa yang pasti … saya tetap akan meneruskannya …. salam kembali …

5 Responses to “Lama Ku Tinggalkan”


  1. 1 dharajuku November 3, 2008 at 10:30 am

    tidak apa
    saya setia membaca blog akhi +)

  2. 2 hayad November 17, 2008 at 1:30 am

    tak kira blog dikunjungi ataupun tidak, yg penting trskan berblog🙂

  3. 3 nuriman November 17, 2008 at 10:30 pm

    salam….tak apalah ustaz sabar ajelah…apa kata kalau ustaz pakai maxis broadband?sypun kalau it kat rumah ada masalah guna tu lah…ok jugak…

  4. 4 Life Of AKU The Episode November 29, 2008 at 2:12 am

    salam alaikum, terima kasih buat semua teman, dhrajuku, hayad dan kak nuriman … syukran atas dorongan kalian, berblog ni memang seronok, paling kurang dapat menenangkan fikiran, yang baiknya, berkongsi ilmu dan pandangan …. smoga kalian baik2 selalu

  5. 5 Neddy Disember 15, 2008 at 12:53 pm

    ters kan berblogging..hehe..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




" Sesungguhnya setiap keturunan anak adam ada melakukan kesilapan, dan sebaik-baik orang yang melakukan kesilapan adalah orang-orang yang bertaubat . Allah maha pengampun, janganlah kau putus asa. "

My Entries

Hits Counter

  • 107,818 Pengunjung

%d bloggers like this: