See More Pictures Gaban Edition

 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

لايؤمن أحدكم حتى يحب

لأخيه ما يحب لنفسه

Jagalah Persahabatan Kamu Sepertimana Kamu Menjaga Selipar Kamu Sampai Ke Tahap Gaban

untuk lihat gambar seterusnya, klik link di sebelah

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Blogger Yang Sanggup Lakukan Apa Saja

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 “Hanya Kepada Engkaulah Kami sembah Dan Hanya Kepada Engkaulah Kami Memohon Pertolongan” al-Fatihah : 5

 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

“Janganlah Kau Berputus Asa”

 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 ” Sesungguhnya Mereka Itulah Orang-orang Yang Dilaknat Dan Mereka Itu Adalah Orang-orang Yang Kafir “

6 Responses to “See More Pictures Gaban Edition”


  1. 1 [ cintabadi ] Jun 24, 2007 at 3:07 am

    🙂 very interesting posting..🙂
    Ada jgk blogger mcm tu erk ??..ish..ish..
    gmbr2 tu mmg ade mkne tersirat..
    by the way, congratz coz give this interesting entry..and thanks for sharing with us..

  2. 2 Life Of 'AKU' The Episode Jun 24, 2007 at 3:24 am

    heh, afwan afwan, for every pic, have a secret meaning for yuo n i….😀

  3. 3 munique Jun 25, 2007 at 7:58 am

    gambar selipar tu mengingatkan aku zaman dulu2.. pelik tapi benar.. kalau kena curik ngan mangga2 tu lagi naya…

  4. 4 Matno Jun 25, 2007 at 3:01 pm

    Assalamualaikum Warahmatullahi Taala Wabarakatuh!

    Hahaha! Such funny and meaningful pictures. I like it! Anyway, fell free to visit my not-so-good blog. Hehehe!

    Maal Salamat Wai Ilal Liqo’!

    Wassalamualaikum Warahmatullahi Taala Wabarakatuh!

  5. 5 Life Of 'AKU' The Episode Jun 25, 2007 at 11:38 pm

    TO munique: haah lah…betui gak tu…. kalo macam tu kena boh gari lah ikat kat tiang…. nanti org cabut tiang tu pulak, xdak pun putuskan jer tali slipar tu…ohhh whateverlah…😀 alkullihal, zaman dulu mengingatkan selipar AKU selipar jepun, kat asrama… time dekat surau, kuar je surau hilang dah… sabo jelah… dulu masih junior…..

  6. 6 Life Of 'AKU' The Episode Jun 25, 2007 at 11:42 pm

    Matno : tulah kelakar jugak, gambar tu semua bukan saya yg captured oooo buat, tapi just copy then adelah edit sket2…. then the most imprtant is …… maksud yg tersirat dan pengajaran yg kita ambil…thats the main point i park that pic at ‘AKU’ …. syukran ya akhi….. see u soon…salam alaikum…..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




" Sesungguhnya setiap keturunan anak adam ada melakukan kesilapan, dan sebaik-baik orang yang melakukan kesilapan adalah orang-orang yang bertaubat . Allah maha pengampun, janganlah kau putus asa. "

My Entries

Hits Counter

  • 107,817 Pengunjung

%d bloggers like this: